2014. június 15., vasárnap

A Facebook és a szoptató anyák fotói

Vagy úgy is fogalmazhatnék, hogy a szopizó babák fotói. Nézőpont kérdése. A Facebook csak a csupasz vagy részben csupasz női mellet látja meg az eseményből és törli a képeket. Sajnos még mindig, noha egy ideje a következő üzenet szerepel a Figyelmeztetések és tiltások menüpontjuk alatt: https://www.facebook.com/help/340974655932193/
Vagyis arra a kérdésre, hogy engedélyezi-e ezentúl a FB a szoptató anyák fotóinak megjelenését, a válasz: igen, mert a szoptatás természetes és szép, és felismerik, hogy az anyák szívesen megosztják a tapasztalataikat egymással. Remek! Akkor már csak a moderátoroknak kellene szólni, hogy ne töröljék ezeket a képeket, egy részük ugyanis még mindig eltűnik a közzétételt követően! Az utóbbi napokban rengeteg cikk és blogbejegyzés született arról, hogy a FB hozzáállása megváltozott a szoptatást ábrázoló képekkel kapcsolatban, így minden esély megvan rá, hogy előbb-utóbb a moderátok is értesülnek róla, ha máshonnan nem, hát a saját üzenőfalukon megjelenő írásokból.
A szopis képeket posztolóknak pedig azt üzenem, hogy bátran osszák meg fotóikat, ha szeretnék, de gondoljanak arra is, hogy az a kicsi baba a képen egyszer megnő, és nem biztos, hogy iskolás korában az anyukája melléről szeretne megjegyzéseket hallgatni az osztálytársaitól! Gyönyörű szopis képeket lehet készíteni akkor is, ha nem tárjuk a nagyvilág elé a meztelen valóságot!

Rajta hát! Komponáljátok meg a szebbnél szebb, diszkrét szopis képeket és árasszátok el a közösségi oldalt velük! Hadd lássa mindenki, milyen szépséges látvány egy szopizó kisbaba, egy szopizó kisded!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése