2015. szeptember 10., csütörtök

Megjelent!

 
A régóta készülő Szoptatás: Tények és tévhitek című könyvem megjelent.

Éveken át gyűjtöttem az anyagot hozzá, rengeteg segítséget kaptam a kollégáimtól és az interneten fórumozó anyatársaktól, akik rendre elmesélték, amiket ők hallottak. Azonban rá kellett jönnöm, hogy a könyvkiadás nem egyszerű, főleg akkor, amikor a kiadók kevés pénzt fizetnek a szerzőknek. Tiéd a szakmai tudás és a rengeteg munka, amit beleölsz, hogy elkészüljön a mű, majd valaki másé lesz a haszon. Magánkiadáshoz pedig jó sok alaptőkére van szükség.
Arra is rá kellett ébrednem, hogy a XXI. század anyáinak már másra van szükségük. Mindenkinél ott van az okostelefon, néhány gombnyomásnyira pedig az információs sztráda. Rohanó világunkban gyorsan elérhető, praktikus információkra van szükség

Erre a szükségletre alapozva készült el a könyv rendhagyó formában: okostelefon alkalmazásként. Androidos telefonokra és táblagépekre, valamint iPhone-ra és iPadre tudod megvásárolni.
Az ára jóval kedvezőbb, mintha nyomtatott formában jelent volna meg, időről időre pedig ingyen frissítem majd az alkalmazást újabb részekkel, fejezetekkel.
Készülőben van angolul is.

AppStore:
https://appsto.re/hu/k-zp9.i
(itt ajándékként is megveheted kismama rokonodnak, ismerősödnek)


Google Play Store
https://play.google.com/store/apps/details?id=sketch.appbook



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése